Kādu dienu es apmeklēju pārtikas veikalu. Tur ieraudzīju labi nomizotus valriekstus. Vienmēr esmu domājusi, kā nomizot valriekstus, lai tie nesadruptu un paliktu veseli.
Un šajā veikalā es iemācījos to, ko vēlējos iemācīties. Man parādīja, kā mājās iegūt veselu riekstu. Un tagad es vēlos dalīties šajās zināšanās ar jums.
Vispirms ir jāņem kāds trauks un tajā jāieliek rieksti.
Pēc tam jāielej ūdens.
Pārklājiet ar vāku, lai rieksti būtu pilnībā iegremdēti ūdenī. Atstājiet tos šādā stāvoklī uz 60 minūtēm.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Netālu no ciemata Valmieras novadā vīrietim vairākas dienas pēc kārtas izdodas nofilmēt divus pieaugušus lāčus (+VIDEO)by Laura Blūma
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis
- Gardi salāti katrai dienai – tikai 15 minūtes un uzkoda gatavaby Anete Vītola