Kādu dienu es apmeklēju pārtikas veikalu. Tur ieraudzīju labi nomizotus valriekstus. Vienmēr esmu domājusi, kā nomizot valriekstus, lai tie nesadruptu un paliktu veseli.
Un šajā veikalā es iemācījos to, ko vēlējos iemācīties. Man parādīja, kā mājās iegūt veselu riekstu. Un tagad es vēlos dalīties šajās zināšanās ar jums.
Vispirms ir jāņem kāds trauks un tajā jāieliek rieksti.
Pēc tam jāielej ūdens.
Pārklājiet ar vāku, lai rieksti būtu pilnībā iegremdēti ūdenī. Atstājiet tos šādā stāvoklī uz 60 minūtēm.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Pāragri aizsaulē devusies izcila dziedātāja – viņa bija ceļā ar kolēģiem uz TV šovuby Sandra Ločmele
- Vistas krūtiņa nekad vairs nebūs sausa, ja pagatavosiet to šādi – tā būs labāka nekā restorānāby Anete Vītola
- Mūziķis Ainars Mielavs skarbi izteicis par “Straumes” veidotājiem: Abiem latviešu džekiem ir nedaudz “aizbraucis jumts”by Laura Blūma